Vereniging‎ > ‎Archief‎ > ‎

Jubileum

Op 28 juni 2014 vierde De Driehoek het 100-jarig bestaan. Hoe het die eeuw gegaan is, kunt u lezen in het jubileumboek dat verschijnt ter gelegenheid van het jubileum. Het boek is mooier en groter geworden dan in eerste instantie gedacht. Daarom hebben wij de prijs iets moeten verhogen. Het is te koop bij de vereniging voor maar 7,50 Euro!

De hele avond was het droog, hoewel er over regen- en onweersbuien werd gesproken en het werd een groot succes.

ontvangst op ons zonnige feestterras met allerlei soorten muziek

opening van het feest door de voorzitter Henk Rienties
felicitatie door Chris Zijdeveld, voorzitter van de Algemene Vereniging Volkstuinen Nederland
aanbieden van het jubileumboek aan wethouder Kees Geldof