Welkom

nformatie voor tuinders

Werkdagen 2018
7 april
5 mei
7 juli
15 september
3 november

Schouwdata
4 mei
6 juli
22 september

NIEUW
WhatsApp Alert  meer info

Folder Bouwen met Milieuvriendelijke Materialen

Folder Tuinieren met Milieuvriendelijke Materialen


Activiteiten 

zondag 10 juni 13.00 - 17.00 uur
GroenMoetJeDoen!-dag
plantjes- en stekjesmarkt, informatie over bijen, milieuvriendelijke materialen, hapjes uit eigen tuin en om te smullen bloementhee en zelfgemaakte taart.

weekend 22, 23, 24 juni
Nachtvlindernacht
Nader bericht volgt.

woensdag 26 september
De Magie van Tuinieren
lezing ism Groei & Bloei

Waarnemingen
Ziet u iets bijzonders? Stuur dan uw waarneming naar 3hoekinventarisatie@gmail.com, liefst met tijd, plaats en eventueel een foto.

Informatie voor belangstellenden

Welkom

Welkom op de site van Ecologisch Tuinenpark De Driehoek! U bent ook welkom in het park zelf. De ingang ligt verscholen op Winklerlaan 151, 3571 KL in Utrecht NO (geen postadres). Bij de bocht van de Winklerlaan is een geasfalteerd pad langs de wei en stal van het Lachende Paard. Dit is de oprit naar De Driehoek. Zie de kaart van Google. Op deze kaart staat als straatnaam Kouwerplantsoen; dat is een foutje. Op de plattegrond vindt u de individuele tuinen en het verenigingsgebouw, het Pannendak.

Openingstijden
Het hek sluit in maart en oktober om 18.00 uur; van april t/m september om 20.00 uur en van november t/m februari om 16.00 uur.


Een volkstuin voor u?
Hebt u belangstelling voor een volkstuin? Lid worden en het gebruiken van een tuin gaat altijd via het bestuur! Meer informatie hierover vindt u onder volkstuin.

English
For a short introduction in English click here


 
  
!NIEUWS!

De Driehoek werkt aan een nieuwe website. Deze zal binnenkort klaar zijn en dan ziet u meer actuele informatie.

De Raad van Europa heeft in het kader van de Week van de Locale Democratie (10-16 Oktober 2016) een certificaat aan De Driehoek gegeven voor de pogingen vluchtelingen te integreren in het vrijwilligerswerk op het tuinenpark.

De AVVN heeft De Driehoek voorgedragen voor een 'Diploma for social activities' van het Office International van de internationale vereniging volkstuinorganisaties.Het diploma is in Wenen uitgereikt en is bij de laatste OVU vergadering aan ons overhandigd.

 Keurmerk Natuurlijk Tuinieren
De Driehoek heeft in 2016 bij de herkeuring voor het Keurmerk Natuurlijk Tuinieren de vier stippen behouden! Meer informatie


  
      


gefotografeerd door: skycap.com 

gefotografeerd door sky cap
Subpagina''s (2): Kaart plattegrond